Vuonna 2020 keväällä SF-Caravan Espoo Ry teki sopimuksen Espoon Kaupungin kanssa vuokra-alueesta Espoon Ämmäsmäessä. Paikka on sähkötön, tasainen, maastoltaan kovapohjainen alue. Alue on aidattu, kulkuvalvottu ja kameravalvottu. Se on tarkoitettu vain matkailuajoneuvojen säilytykseen SF-Caravan ry:n jäsenille. Yöpyminen matkailuajoneuvoissa ei ole sallittu.

Alue löytyy kirjoittamalla Google Mapsiin osoitteeksi Ämmäsmäentie 3, Espoo. Syystä tai toisesta Maps on hyvin tarkka siitä, että perässä pitää olla numero 3 tai se ei tunne koko osoitetta. Kohde löytyy myös kirjoittamalla Google Mapsiin SF-Caravan Espoo. 

Ämmäsmäkeen on mahdollista tulla julkisia käyttäen. Espoon keskuksesta lähtee bussi numero 243 Ämmäsmäkeen. Bussi liikennöi Nupurintiellä, joten siitä joutuu kävelemään alueelle n.400m.

Alueen paikkojen vuokrauksesta huolehtii Markku Rintamäki. Markun puhelinnumero 050-3710006 tai sähköposti ammasmaki@sfcespoo.net. Paikkojen vuokrauksessa vain Espoon yhdistyksen jäsenet voivat saada toistaiseksi voimassa olevan sopimuksen. Muiden osalta sopimus kestää vuoden ja sen jälkeen sopimus on tehtävä uusiksi. Vuokrauksessa suosimme Espoon yhdistyksen jäseniä. Jos alueelle on jonoa niin Espoon yhdistyksen jäsen menee muiden edelle ja jos paikka sopimus on vanhenemassa ja on jonoa niin Espoon jäsen menee edelle. Toistaiseksi emme tee alle vuoden kestäviä sopimuksia.