Vaunussa on pyörätJärjestämme normaalin henkilökohtaisen liikkumisen lisäksi erilaisia treffejä ja tapaamisia. Treffeillä on järjestetty monenlaista ohjelmaa eri teemoilla, kun taas tapaamisissa on pääpaino osallistujien omaehtoisessa kanssakäymisessä. Treffeistä mainittakoon mm. Sappeella pidetyt treffit. Olemme myös järjestäjinä mukana ESMY yhdistyksen hyväntekeväisyys treffeillä. Vuonna 2016 on Esmy yhdistyksen 40-vuotis treffit. Tapaamisen merkeissä voidaan kokoontua vaikkapa vappuna tai juhannuksena johonkin yhdessä sovittuun paikkaan nauttimaan yhdessäolosta.

Kaikki jäsenemme eivät suinkaan liiku jatkuvasti paikasta toiseen, vaan pitävät kalustonsa ns. kausipaikalla, osallistuen halunsa ja tarpeensa mukaan alueen tapahtumiin. Yhdistyksellämme on sähkötön vaunujen säilytysalue Espoossa.  Niille caravan matkailusta kiinnostuneille, jotka haluavat liittyä joukkoomme ja mikseipä muillekin, löytyy näiltä sivuilta tietoa toiminnastamme, yhteyshenkilöistä, tapahtumista ja hinnoista.

Yhdistyksemme jäsenille postitetaan neljä kertaa vuodessa yhteistyössä Helsingin ja Vantaan yhdistysten kanssa toimitettu Ekaanari nimeltään oleva jäsenlehti, josta myös löytyy yhteystietoja sekä kertomuksia tapahtumista ja matkoista, sekä yhteistyöyhdistystemme tapahtumista.