20 vuotta yhteistyötä, avoimet ovet tilaisuus

AVOIMET OVET TOIMISTOLLA. Espoon ja Helsingin yhdistysten yhteistyön 20-vuotisjuhlavuoden kunniaksi pidämme yhteisen Avoimet ovet- tilaisuuden Intiankadun toimistolla 7.3.2018 (Intiankatu 31 C, Helsinki). Kahvipannu on kuumana klo 14.00 -19.00 välisenä aikana.

Tervetuloa!

SF-Caravan Espoo ry ja SF-Caravan Helsinki ry

KOKOUSKUTSU

SF-CARAVAN ESPOO ry:n sääntömääräinen KEVÄTKOKOUS pidetään maanantaina 28.5.2018 kello 18.00 Helsinki Caravan Oy:n tiloissa Mestarintie 2, 01730 VANTAA.

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 4 § määräämät asiat. Jäsenkorttien tarkastus alkaa kello 17.30.

Kahvitarjoilu ennen kokousta.

Tervetuloa!

SF-Caravan Espoo ry:n hallitus

Sivuston huoltoa 23.11.2017

Sivustoa ylläpitävä palvelin huolletaan 23.11.2017 kello 10-18 välisenä aikana. Sivusto saattaa olla tämän huollon takia alhaalla. Hallitusten jäsenten sähköpostit eivät välttämättä myöskään toimi huollon aikana ja huollon jälkeen sähköposteissa saattaa olla ongelmia. Kun huolto on valmistunut niin testaamme sivuston ja sähköpostien toimivuuden.

Vanhempia lehtiä lisätty sivustolle

Saatiin nippu vanhoja lehtiä viimein pdf-muodossa. Lehdet on lisätty sivustolle ja niitä voi vapaasti lukea. Tällä hetkellä lehtiä löytyy viimeisimmästä numerosta vuoteen 2015 asti. Lisää lehtiä lisätään sitä mukaan kun niitä saadaan.

Kokouskutsu

Kokouskutsu

SF-Caravan Espoo ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään keskiviikkona 25.10.2017 kello 18.00 Rinta-Jouppi Oy:n tiloissa Kistolantie 3, 01750 VANTAA.

Kokouksessa käsitellään yhdistyksen sääntöjen 4. § määräämät asiat. Jäsenkorttien tarkastus alkaen kello 17.30

kahvitarjoilu ja pientä purtavaa ennen kokousta

Tervetuloa!

SF-Caravan Espoo ry:n hallitus

30 ensimmäiselle ämpäri sisältäen vaunun tai auton tarpeellisia hoitotarvikkeita.

Tule ja käytä äänioikeuttasi, se on tärkeä jäsenetusi.

Matkailuvaunumyynnissä hyvä kasvuvauhti

Matkailuvaunujen patoutunut kysyntä on nyt selvästi purkautumassa. Heinäkuussa myytiin jo kolmas kuukausi peräkkäin enemmän matkailuvaunuja kuin kahtena aiempana vuonna. Myös tehdasvalmisteisten matkailuautojen myynnissä on hyvä vauhti päällä. Heinäkuu oli jo neljäs paras kuukausi kahteen edelliseen vuoteen verrattuna.
Heinäkuussa myytiin yhteensä 224 matkailuajoneuvoa, joka on peräti 61 kpl (37,4 %) enemmän kuin vuoden 2016 vastaavana ajankohtana. Alkuvuoden kokonaismyynti (1343 kpl) on lähes 16 % suurempi edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna.

Tehdasvalmisteisia matkailuautoja ensirekisteröitiin heinäkuussa 124 kpl, jossa oli kasvua edelliseen vuoteen 23 kpl (+22,8 %). Tammi-heinäkuun myynti on runsaat 15 % edellisvuoden vastaavaa ajankohtaa suurempi.
Slovenialainen Adria on markkinajohtaja. Toisena on saksalainen Bürstner ja kolmantena saksalainen Hobby.
Tehdasvalmisteisten retkeilyautojen osuus ensirekisteröidyistä tehdasvalmisteisista matkailuautoista on edelleen noin viidennes.
Matkailuvaunuja merkittiin rekisteriin tasan 100 kpl, joka on 38 kpl (+61,3 %) enemmän kuin viime vuoden heinäkuussa. Vaunumyynti on nyt hyvässä vauhdissa: kumulatiivinen myynti on lähes 17 % viime vuoden vastaavaa ajankohtaa suurempi.
Markkinajohtaja on saksalainen Hobby, toisena slovenialainen Adria ja kolmantena ruotsalainen Kabe.

Miten yhdistyksemme jäseneksi?

Mikäli koet toimintamme kiinnostavaksi ja haluat liittyä yhdistyksemme jäseneksi, on siihen kolme mahdollisuutta. Liittyminen hoidetaan kaikissa tapauksissa SF-Caravan ry:n jäsenrekisterin kautta (jasenrekisteri@karavaanarit.fi tai http://www.karavaanarit.fi/jasenyys/liity-jaseneksi/).

Jos olet jo SF-Caravan ry:n jäsen jossain toisessa yhdistyksessä, voit valita joko lisäjäsenyyden jo voimassa olevan paikallisyhdistyksen jäsenyyden lisäksi tai sitten voit erota toisesta ja liittyä Espoon paikallisyhdistykseen. Jos et vielä ole SF-Caravan ry:n jäsen, tulee sinun liittyä ensin sen jäseneksi. Muista aina liittyessäsi mainita oikea yhdistysnumero (Espoo 001). Liiton perimä jäsenmaksuosuus on vuodessa 24,50 €, johon lisätään valitsemasi paikallisyhdistyksen osuus 14 €.

Kansainvälinen leirintäkortti, CCI

Kansainvälisellä leirintäkortilla (CCI) saat alennusta yli 1.500 leirintäalueella 26 Euroopan maassa. Useat leirintäalueet edellyttävät matkustajalta jonkinlaista leirintäkorttia. Leirintäkortilla saa yleensä alennusta leirinnästä, ja kortin voi jättää pantiksi passin tai henkilökortin sijasta.

Kortti voidaan kirjoittaa SF- Caravan ry:n jäsenelle. Kortissa on henkilötietojen (nimi, osoite, syntymäaika ja -paikka) lisäksi passin tai henkilökortin numero, kortin myöntämispäivä ja myöntämispaikka/viranomainen. Korttihan on voimassa 12 kuukautta sen kirjoittamisesta ja sen hinta on 10 €. Lisätietoja kortista ja sen eduista voit lukea osoitteessa www.campingcardinternational.com.

Kansainvälisen leirintäkortin voit hankkia SF- Caravan ry:n toimistosta Hämeenlinnasta ja internetistä osoitteesta http://www.karavaanarit.fi/kauppa

Verkkokaupasta tilattaessa postikulut vain 3,50 €. Toimitus puhelin- tai sähköpostitilauksissa postiennakkolla. Postiennakkotilauksissa postikulut ovat 10 €.

Huom! Korttia ei toimiteta ulkomaille.